17.02.2014 21:04

Galatasaray pas in slot naast Antalyaspor

Galatasaray heeft maandag ternauwernood een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij Antalyaspor. Invaller Umut Bulut kopte 4 minuten voor tijd de gelijkmaker binnen: 2-2. Door het gelijkspel loopt koploper Fenerbahçe wel uit. Het gat tussen beide rivalen is 6 punten.

Galatasaray begon prima aan het duel want al na 7 minuten werkte Burak Yilmaz de 0-1 binnen, na goed voorbereidend werk van onder anderen Wesley Sneijder. Nog voor rust wist de thuisploeg die situatie om te draaien. Tita maakte na 32 minuten gelijk, Ceyhun Gülselam werkte vervolgens de bal ook nog in eigen doel: 2-1.

Antalyaspor, met oud-Ajacied Eyong Enoh in de ploeg, hield vervolgens lang stand, maar was in het slot niet opgewassen tegen de kopbal van Bulut.