19.02.2014 09:18

Van der Wiel geniet van Zlatan

Gregory van der Wiel in actie tijdens Paris Saint-Germain - Girondins Bordeaux. (31-1-2014)

Gregory van der Wiel kon gisteravond weer eens genieten. De rechtsback van Paris Saint-Germain speelde in Duitsland tegen Bayer Leverkusen en zag zijn ploeg al na drie minuten op voorsprong komen.

"We begonnen goed aan de wedstrijd, want we stonden na drie minuten spelen al met 1-0 voor. We hebben eigenlijk de hele wedstrijd grip op de wedstrijd gehad", aldus Van der Wiel tegen de NOS. De Nederlander zag zijn Zweedse ploegmakker, Zlatan Ibrahimović, weer een schitterend doelpunt maken, maar kijkt daar inmiddels niet echt meer van op. "Inmiddels weet iedereen dat hij zulke goals scoort. Ik kan er alleen maar van genieten", vervolgt Van der Wiel zijn verhaal.

Met een 4-0 overwinning in Duitsland staan de Parijzenaars met één been in de kwartfinale. De voormalig rechtsback van Ajax is zich bewust van het goede spel van zijn eigen team. "We weten dat we goed zijn. We hebben veel zelfvertrouwen." Van der Wiel is echter niet uit op persoonlijke succesjes. Hij baalde dan ook niet dat hij geen assist heeft kunnen leveren. "Ik ben heel blij met deze overwinning en dat is het belangrijkste", besloot Van der Wiel.