20.02.2014 15:43

Vidić zo goed als zeker naar Inter

Manchester-United-Verteidiger Nemanja Vidić hat das runde Leder fest im Visier
Manchester-United-Verteidiger Nemanja Vidić hat das runde Leder fest im Visier

Nemanja Vidić gaat komend seizoen zo goed als zeker voor Internazionale spelen. De Italiaanse club maakt donderdag bekend dat de overstap van de Servische verdediger bijna afgerond is.

Erik Thorir, voorzitter van Internazionale, laat donderdag weten dat Vidić op het punt staat een contract te tekenen in Milaan. De verdediger maakt onlangs bekend zijn aflopende verbintenis bij Manchester United niet te verlengen, waardoor de aanvoerder van Manchester United komende zomer transfervrij vertrekt bij de club uit de Premier League. De Serie A blijkt de nieuwe bestemming van de Serviër te zijn, die eerder in Rusland actief was voor Spartak Moskou. Daarnaast speelde Vidić in eigen land voor Rode Ster Belgrado en Spartak Subotica.

Volgens de voorzitter van Internazionale heeft Vidić ingestemd met een tweejarig contract bij de Milanese club, de overstap van de verdediger zal op korte termijn worden afgerond. De 32-jarige Vidic is bezig aan zijn achtste jaar als voetballer van Manchester United. "Ik kan niet anders zeggen dat de deal voor negentig procent is afgerond", zegt Thorir. "Als alles is afgerond zullen we dit kenbaar maken."

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner