23.02.2014 15:58

Zlatan in de hoofdrol bij Paris Saint-Germain

Paris Sant-Germain geeft niets toe aan de kop van de ranglijst in Frankrijk. De lijstaanvoerder won zondag met 4-2 bij Toulouse. De Zweedse steraanvaller Zlatan Ibrahimovic scoorde maar liefst drie keer.

Ibrahimovic zette de club uit Parijs na ongeveer een half uur uit een strafschop op voorsprong. Vlak voor rust maakte Wissam Ben Yedder gelijk. In de tweede helft zorgde de Argentijn Ezequiel Lavezzi voor de hernieuwde voorsprong van de favoriet. Met zijn tweede van de dag maakte Ibrahimovic er 3-1 van. Opnieuw Ben Yedder bracht daarna de spanning nog even terug, maar Zlatan besliste vervolgens de wedstrijd door in de rebound van een penalty raak te schieten.

Achtervolger AS Monaco haalde vrijdag tegen Stade Reims (3-2) al de punten binnen. Het verschil tussen 'PSG' en Monaco is 5 punten.