26.02.2014 11:53

M'Boyo geeft Been trap na

Ondanks het feit dat Mario Been Racing Genk met opgeheven hoofd heeft verlaten kreeg de trainer toch een trap na te verwerken. Ilombe M'Boyo leerde naar eigen zeggen onder nieuwbakken trainer Emilio Ferrera namelijk in één uur meer dan de afgelopen maanden van Been.

Been zei eerder nog dat hij na zijn ontslag een applaus van de spelersgroep kreeg, maar nu blijkt dus dat vermoedelijk niet alle spelers zo blij met de Nederlander waren. M'Boyo werd afgelopen zondag door Been gewisseld in de rust van het duel tegen Waasland-Beveren, waarop hij spoorslags naar huis ging.

"Ik was niet boos om mijn vervanging, ik was boos op mezelf omdat het niet liep zoals ik het zelf wilde. Ik moet beter leren omgaan met mijn ontgoocheling. Ik verwijt Mario Been niets en wens hem alle succes toe in zijn verdere carrière. Maar nu is die pagina omgeslagen en met Ferrera heeft de club een uitstekende beslissing genomen, denk ik. Ik voel me bevrijd, voor mij is dit een nieuwe start", zegt M'Boyo in Het Laatste Nieuws.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner