01.03.2014 11:08

El Makrini keert terug in basis

SC Cambuur-trainer Dwight Lodeweges zal tegen FC Groningen weer een beroep doen op Mohamed El Makrini. De aanvoerder van de Leeuwarders zat de afgelopen wedstrijd tegen Roda JC (1-0) een schorsing uit, maar is nu weer inzetbaar. Dat zal ten koste gaan van Bart van Brakel, die weer op de bank belandt.

Er zal er nog een wisseling op het middenveld plaatsvinden. Naast El Makrini, zal ook Paco van Moorsel starten. De nummer tien, die tegen Roda JC als invaller de 1-0 maakte, zal Erik Bakker vervangen. De middenvelder zou kampen met een lichte blessure.

De achter- en voorhoede zal tegen FC Groningen ten opzichte van de vorige wedstrijd ongewijzigd blijven. Dat betekent dat Martijn Barto als spits zal starten. Cambuur-topscorer Michiel Hemmen lijkt voldoende hersteld te zijn van zijn blessure en zal naar verluidt op de bank plaatsnemen.

Vermoedelijke opstelling SC Cambuur
Leonard Nienhuis; Lucas Bijker, Martijn van der Laan, Ramon Leeuwin, Wout Droste; Marcel Ritzmaier, Mohamed El Makrini, Paco van Moorsel; Jody Lukoki, Martijn Barto, Elvis Manu

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner