04.03.2014 16:13

Update: Puyol neemt komende zomer afscheid

Dinsdagmiddag geeft Carles Puyol een persconferentie. Het is niet geheel duidelijk waarom de verdediger de media te woord gaat staan, hoogstwaarschijnlijk kondigt Puyol zijn afscheid aan.

De ervaren verdediger zal dinsdagmiddag voorafgaande aan de training van FC Barcelona een persconferentie houden. Puyol houdt zijn persconferentie in de Ciutat Esportiva perskamer. Op internet doen geruchten de ronde dat de blessuregevoelige centrale verdediger uitsluitsel geeft over zijn sportieve toekomst. 

Puyol debuteerde op 21-jarige leeftijd onder Louis van Gaal. Hij speelde tot nu toe 593 officiële wedstrijden en staat daarmee tweede op de eeuwige ranglijst van de club. Alleen teamgenoot Xavi gaat hem voor met 709 duels.

Update: 16:13:22

De 35-jarige Carles Puyol heeft tijdens de persconferentie aangegeven FC Barcelona komende zomer te verlaten. Puyol bleef strijdbaar. "Er zijn nog drie maanden te gaan. Ik zal niet opgeven." De mandekker heeft met Barcelona een overeenkomst bereikt om komende zomer zijn nog twee jaar doorlopende contract te ontbinden. Daarnaast zal Puyol aan het einde van het seizoen nog een keer een persconferentie houden. Deze zal in het teken staan van zijn negentien jaar in dienst van de club.

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner