04.03.2014 14:46

Lurling laat pijnlijke knie onderzoeken

Anthony Lurling van sc Heerenveen heeft al een paar dagen te maken met knieblessure. Om te kijken wat er echt aan de hand is, brengt hij woensdag een bezoek aan het ziekenhuis.

Dat meldt Heerenveen op het digitale thuis. Lurling liep de blessure op in het duel met zijn oud-werkgever NAC Breda. Hoewel hij vrijdag in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (1-2) wel op de bank zat, blijft Lurling last houden van zijn knie. Daarom voert een orthopeed woensdag een onderzoek uit.

Lurling kwam in de afgelopen transferperiode over van NAC, waar hij in onmin leefde met trainer Nebojša Gudelj. Heerenveen trok de aanvaller aan, omdat de Friezen over een jonge ploeg beschikken en wel wat ervaring konden gebruiken.

Tussen 1999 en 2002 speelde Lurling ook al voor Heerenveen. Dat was een uiterst succesvolle periode met 36 doelpunten in 94 competitieduels. Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt en dat resulteerde in een transfer naar Feyenoord. Vervolgens speelde hij voor NAC, 1. FC Köln, RKC Waalwijk, FC Den Bosch en opnieuw NAC.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner