18.03.2014 16:37

Vidić besprak overgang naar Inter met Moyes

Nemanja Vidić verlaat komende zomer Manchester United en gaat spelen voor Internazionale. De overgang van de Serviër heeft echter niets te maken met trainer David Moyes.

De verdediger vertrekt komende zomer transfervrij bij Manchester United en maakt na acht jaar Premier League de overstap naar de Italiaanse competitie. "Het was tijd voor verandering", aldus Vidić tegenover Sky Sports.

De keuze voor Internazionale heeft echter niets te maken met de aanstelling van David Moyes als hoofdcoach van United. "Het aftreden van Sir Alex Ferguson als coach heeft geen invloed op mijn keuze gehad. Ik heb de transfer overlegd met Moyes en hem verteld dat ik in een andere competitie in een ander land wil spelen."

"Soms moet je accepteren dat het tijd is voor een verandering. Tijd om te vechten voor andere dingen, om een andere uitdaging aan te gaan. Daar ga ik voor in Italië. Op straat kom ik geregeld mensen tegen die waardering voor mijn prestaties bij Manchester United uitspreken", weet de Serviër.

Vidić wil de laatste maanden in dienst van The Red Devils vooral genieten. "Ik wil zo hoog mogelijk eindigen met Manchester United en goed presteren. Ik kijk er naar uit om nog elke wedstrijd te spelen", besluit Vidic. De verdediger won met United vijf keer de Premier League, vijf keer het Community Shield, drie keer de League Cup en eenmalig de Champions League, in het seizoen 2007/2008.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner