21.03.2014 15:07

Lucht voorlopig geklaard bij Emmen

FC Emmen-voorzitter Ronald Lubbers heeft een 'goed en verhelderend' gesprek gehad met trainer Joop Gall en spelers Peter van der Vlag en Sander Rozema. Beide spelers lieten zich eerder deze week kritisch uit over de gestopte onderhandelingen met Gall.

Wat er precies besproken is, wilde Lubbers niet zeggen. ''We hebben besloten om er inhoudelijk niet op in te gaan. Het heeft nu ook geen zin om te zwarte pieten. De wedstrijd tegen FC Eindhoven is van zeer groot belang. De focus moet op die wedstrijd'', zegt Lubbers tegen RTV Drenthe.

Gall wilde er verder ook niet op ingaan. Hij noemde het gesprek met Lubbers ook 'verhelderend'. ''Daar moeten jullie het van de pers mee doen'', aldus Gall.

De onderhandelingen met de trainer werden vorige week in de koelkast gezet vanwege de onrust rondom de 8-0 nederlaag tegen FC Oss van vorige week. De grootste nederlaag in de clubhistorie betekende dat de plaatsen voor play-offs om promotie ver weg zijn. Wil Emmen nog wat van het seizoen maken, dan dient er vrijdagavond gewonnen te worden van Eindhoven.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner