23.03.2014 22:56

Weer puntverlies AC Milan

Clarence Seedorf heeft zondag met AC Milan genoegen moeten nemen met een punt bij Lazio. De geplaagde ploeg uit Milaan kwam in Rome wel op voorsprong, maar moest in de tweede helft de gelijkmaker incasseren: 1-1. Met dat punt schoot Milan weinig op. De 'Rossoneri' staan op de 12e plaats in de Serie A met 36 punten, nog altijd ver verwijderd van de plaatsen die recht geven op Europees voetbal.

Kaká bracht de ploeg van Seedorf kort voor rust enigszins fortuinlijk aan de leiding, door de bal via het lichaam van Lazio-verdediger Aboulay Konko in te schieten (0-1). Een minuut eerder was een doelpunt van Lazio ten onrechte afgekeurd. Na een uur kwamen de Romeinen op gelijke hoogte via Alvaro González. Invaller Mario Balotelli, die opvallend genoeg door Seedorf uit de basis was gehouden, schoot in de 84e minuut nog op de paal. Nigel de Jong speelde de hele wedstrijd, Urby Emanuelson bleef op de bank.