27.03.2014 10:30

Rodgers: "Wij blijven gewoon hard werken"

Liverpool won woensdagavond met 2-1 van Sunderland. De ploeg van trainer Brendan Rodgers blijft zodoende meedoen om de titel. Liverpool heeft een achterstand van één punt op koploper Chelsea, maar Rodgers is op zijn hoede voor Manchester City.

The Sky Blues hebben een achterstand van twee punten, maar speelden twee duels minder dan Chelsea en Liverpool. "Het is aan de andere teams om te verliezen, wij blijven gewoon hard werken", zegt Rodgers in gesprek met de BBC.

"Ik probeer me niet te verschuilen, ik speel geen gekke spelletjes. Als City zijn wedstrijden wint, worden ze kampioen. Het is een simpel rekensommetje." Daarmee geeft Rodgers zijn collega van Chelsea gelijk. José Mourinho zegt al maanden dat The Citizens de titel alleen maar kunnen verspelen.

"Ik concentreer me op mijn ploeg en José zegt wat ik zeg. Manchester City heeft minder duels gespeeld en heeft een selectie die goed genoeg is om de titel en de Champions League te winnen. Net als Chelsea. We zijn blij dat we meedoen om de prijzen. We staan tweede en ik ga niet zeggen dat we geen kanshebber zijn. Dan zou ik liegen", aldus de Noord-Ierse trainer van The Reds.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner