20.04.2014 22:27

Zulte Waregem onderuit bij Lokeren

In de strijd om het Belgische landskampioenschap heeft Zulte Waregem zichzelf zondag een slechte dienst bewezen. De ploeg verloor met 3-2 bij Lokeren.

Daardoor blijft het gat met koploper Standard Luik in de kampioenspoule van de Belgische play-offs twee punten. Zulte heeft ook nog een wedstrijd meer gespeeld.

Zulte begon nog wel voortvarend aan de wedstrijd toen Theo Bongonda na achttien minuten de 0-1 maakte. Hans Vanaken trok de stand nog voor rust gelijk.

In de tweede helft zorgde Hamdi Harbaoui er zelfs voor dat de thuisploeg op voorsprong kwam. Een eigen doelpunt vlak voor tijd van Alexander Scholz leek ervoor te zorgen dat het duel in remise zou eindigen, maar Nill De Pauw zorgde alsnog voor de drie punten voor Lokeren.