29.04.2014 21:38

FC Twente bevestigt transfervrij vertrek Rosales

Roberto Rosales vertrekt na dit seizoen definitief bij FC Twente. De rechtsback was in het bezit van een aflopend contract en heeft voor een nieuw avontuur gekozen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat de international van Venezuela bij Malaga CF aan de slag.

Op de officiële website van de Tukkers valt te lezen dat het publiek zaterdagavond, tijdens het competitieduel met PEC Zwolle, de kans krijgt om afscheid te nemen van Peter Wisgerhof en Rosales. "Na de wedstrijd tegen PEC Zwolle wordt het seizoen afgesloten met het uitzwaaien van de selectie. Bijzondere aandacht is er dan voor Peter Wisgerhof en Roberto Rosales die we volgend seizoen niet meer terugzien op het veld", zo luidt de verklaring.

Rosales had de mogelijkheid om zijn contract te verlengen, maar besloot daar niet op in te gaan. FC Twente nam de verdediger in 2010 over van het Belgische AA Gent. In Enschede groeide hij al snel uit tot een vaste waarde. Cuco Martina is voor volgend seizoen de beoogde opvolger van Rosales, hij werd vorig jaar al vastgelegd. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner