30.04.2014 14:50

Castelen: "Ben bereikbaar voor Rutten"

Volgens Willem van Hanegem moet Romeo Castelen de nieuwe rechtsbuiten van Feyenoord worden. De routinier voelt zich gevleid door de woorden van De Kromme en ziet een terugkeer helemaal zitten.

"Of Fred Rutten al gebeld heeft?", stelt Castelen lachend de vraag die hij de afgelopen tijd nogal eens hoorde langskomen. "Nee, nog niet. Maar voor hem ben ik altijd bereikbaar." Het kwam als een verrassing toen Van Hanegem de naam van de buitenspeler van RKC noemde. Ook voor Castelen zelf. "Mooi dat zo’n man zegt dat ik niet zou misstaan bij Feyenoord", aldus Castelen in Voetbal International. "Dat hij verrast was, wil niet zeggen dat de RKC’er lichtzinnig denkt over een stap naar een grotere club. "Ik heb serieus de drive en de ambitie terug te keren in de top."

Voor Castelen is Feyenoord nog altijd een topclub. "Een grotere club dan Feyenoord is er niet in Nederland. Onlangs speelden we met RKC in De Kuip. Heel gek, toen merkte ik weer wat een gigantische club Feyenoord is." Tussen 2004 en 2007 speelde Castelen al eens voor de Rotterdammers, sindsdien heeft hij vaak langs de lijn gestaan met blessures. Castelen is nu weer fit en ziet een terugkeer naar de top helemaal zitten. "Die wedstrijd tegen Feyenoord, gekoppeld aan de woorden van Willem zijn voor mij stimulans om terug te keren in de top."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner