08.05.2014 23:17

Massop gaat voor winst in Waalwijk

De Graafschap verloor donderdagavond met 1-0 van RKC Waalwijk. De Doetinchemmers lieten echter aardig voetbal zien en kregen de beste kansen. Milan Massop blijft geloven in een stunt.

"We gaan zondag met één opdracht naar Waalwijk en dat is winnen", begint de linksback van de Superboeren op de clubwebsite. De Achterhoekers kregen in de eerste helft een aantal grote kansen, maar wisten deze niet te benutten. De bezoekers uit Waalwijk hadden daarentegen één kans nodig om te scoren. "Ik denk dat je vanavond het verschil hebt kunnen zien tussen de Jupiler League en de Eredivisie. Zij krijgen één kans en die gaat er meteen in."

In de tweede helft probeerde de thuisploeg nog aan te zetten, maar dat wilde niet echt lukken. "Op een gegeven moment ga je toch op twee gedachten hinken. Je wilt wel die gelijkmaker maken, maar aan de andere kant wil je niet nog een tegengoal."

Massop kan terugkijken op een goede wedstrijd, al werd hij wel voortijdig gewisseld. "Ik was helemaal leeg, maar wilde in principe wel door. Het was tijd voor een verse kracht", aldus Massop, die zijn directe tegenstander Romeo Castelen niet in de wedstrijd liet komen. "Tim Bakens heeft voor mij wedstrijdbeelden van hem bekeken. Hij gaf me wat tips en zei dat ik met veel energie moest aanvallen. Castelen houdt er niet van om mee terug te verdedigen."

De Graafschap weet wat het te doen staat komende zondag. "Je moet scoren. Maar we moeten niet alles overboord gooien om dat doelpunt te maken. We gaan zondag met één opdracht naar Waalwijk en dat is winnen", besluit Massop zijn betoog.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner