10.05.2014 09:50

Beugelsdijk kan contract tekenen in Engeland

Tom Beugelsdijk kan zijn loopbaan vervolgen in Engeland. Birmingham City wil de verdediger graag overnemen van ADO Den Haag.

Volgens De Telegraaf heeft Birmingham-trainer Lee Clarke de Engelse club opdracht gegeven Beugelsdijk een goede aanbieding te doen. Clarke bekeek de verdediger het afgelopen seizoen verschillende keren.

Birmingham - laagvlieger in de Championship - is echter niet de enige kaper op de kust. Er is volgens de krant ook interesse vanuit Duitsland. Het is aan Beugelsdijk om daar een beslissing over te maken, maar een vertrek uit Den Haag lijkt in ieder geval vast te staan.

Een ding wat mee kan spelen in de beslissing van Beugelsdijk is het feit dat de eigenaar van Birmingham, Carson Yeung, zes jaar in de gevangenis zit. Daardoor kan de club snel worden verkocht aan een nieuwe eigenaar en dat kan het toekomstperspectief van Beugelsdijk eventueel vertroebelen.

Beugelsdijk kende een ijzersterk seizoen bij ADO Den Haag. Hij was niet weg te denken uit de verdediging van de Hagenaars.  In dertig competitiewedstrijden was hij ook nog vier keer trefzeker.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner