11.05.2014 17:10

Napoli haalt uit bij Sampdoria

Napoli heeft zondag een overwinning met grote cijfers op Sampdoria behaald. In Genoa werd het liefst 5-2 voor de bezoekers uit Napels. De hoge score veranderde voor beide ploegen weinig aan de stand. Napoli kan niet meer van de derde plek, goed voor voorrondes Champions League, af. Sampdoria blijft middenmoter.

Duvan Zapata opende namens Napoli de score, waarna Lorenzo Insigne de stand naar 0-2 tilde. Vlak daarna bracht Éder de spanning terug, maar een minuut later was de marge weer twee toen José Callejón uit een vrije trap de 1-3 op het scorebord bracht. Napoli liep na rust uit naar 1-5 via treffers van Marek Hamsik en één in eigen doel van Shkodran Mustafi. Pawel Wszolek deed nog wat terug.