12.05.2014 10:39

Gestopte Gentenaar kraakt NEC

NEC Nijmegen degradeerde afgelopen zondag naar de Jupiler League. De Nijmegenaren verloren al in Rotterdam en ook in eigen huis was Sparta te sterk. Dennis Gentenaar zwaait zodoende af met degradatie.

De 38-jarige doelman was na afloop kritisch op zijn ploeggenoten. "Buiten het veld liep het allemaal prima, maar in het veld hebben we elkaar dit seizoen nooit echt gevonden. Het was een heel lastig jaar", aldus de sluitpost tegen NU.nl.

"Door de degradatie zal de spelersgroep uit elkaar vallen en zullen veel spelers NEC verlaten", vervolgde Gentenaar zijn verhaal. "Maar ik weet niet of dat nou zo negatief is. Ook als we ons hadden gehandhaafd had er een hele hoop moeten gebeuren."

Gentenaar stopt met het spelen van betaald voetbal, maar hoopt wel werkzaam te blijven bij NEC. De toekomst van de 38-jarige Gentenaar is echter nog onzeker. "Ik zou heel graag iets voor de club betekenen om ervoor te zorgen dat ze zo snel mogelijk weer op het oude niveau zijn. Of daar nu nog plaats voor is weet ik niet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner