14.05.2014 09:54

Keane: "United keert terug in de top"

Roy Keane was vroeger de leider op het middenveld van Manchester United. Bovendien heeft de Ier een uitgesproken mening. Zo doet de club er goed aan Louis van Gaal aan te stellen als manager.

"Hij is een goede keuze. Van Gaal heeft grote clubs getraind, maar we moeten afwachten hoe hij het gaat doen", zegt Keane in verschillende media in Engeland, die van mening is dat het te vroeg is voor Ryan Giggs om de rol van manager op zich te nemen.

"Hij heeft het goed gedaan in de vier wedstrijden dat hij de leiding had. Twee overwinningen, een gelijkspel en een nederlaag. Ik weet zeker dat hij genoten heeft van de ervaring. Hij heeft gezegd dat hij een manager wil worden, maar ik denk dat het veel te vroeg is voor hem om de baan bij Manchester United te krijgen."

"Als hij onder Van Gaal blijft, zal hij alleen maar veel leren", vervolgt Keane zijn betoog. Keane denkt dat zijn oude club snel zal terugkeren in de top van het Engelse voetbal. "Het is een uitdaging voor de spelers en de nieuwe manager om terug aan de top te komen, maar ik heb geen twijfel. Dat gaat gebeuren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner