16.05.2014 11:24

Clubs melden zich nog niet voor Veldwijk

De kans is groot dat Lars Veldwijk Excelsior na dit seizoen verlaat. Maar is er nog geen club die zich gemeld heeft bij de Rotterdammers.

De topscorer van de Jupiler League wordt gelinkt aan sc Heerenveen, FC Utrecht en Go Ahead Eagles. ''Heerenveen en Utrecht zijn verhalen die ik hoor, maar zolang clubs zich niet melden maak ik mij geen zorgen'', zegt algemeen directeur Ferry de Haan tegen RTV Rijnmond.

''Er heeft nog niemand een bod gedaan, maar clubs zullen sowieso moeten wachten tot na dit weekend.'' De Haan doelt daarmee op de play-offs waarin Excelsior speelt. De Kralingers staan door de 2-0 zege van donderdagavond op RKC in de finale van de nacompetitie op de rand van promotie naar de Eredivisie. Zondag in Waalwijk valt de definitieve beslissing.

Veldwijk was vanaf de penaltystip verantwoordelijk voor de tweede Rotterdamse treffer. Na afloop reageerde hij op de interesse van de Eredivisieclubs. ''Ik las dat Go Ahead Eagles zich heeft gemeld. Inmiddels zijn het al aardig wat clubs. Ik wil graag naar de Eredivisie, maar er spelen ook wat dingen in het buitenland. Na zondag ga ik het allemaal rustig bekijken. Ik wil nu eerst mijn best doen om met Excelsior te promoveren en dan hoop ik komende zomer een mooie stap te maken'', zegt de spits tegen FOX Sports.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner