16.05.2014 12:51

Seedorf blijft mogelijk bij AC Milan

De kans is aanwezig dat Clarence Seedorf aanblijft als coach van AC Milan. Clubeigenaar Silvio Berlusconi heeft dit vrijdag gezegd tegen de Italiaanse zender Radio24.

''Het was geen fout om hem in januari aan te trekken. We waren ervan overtuigd dat hij de kwaliteiten had om een goede coach te zijn. Aan het einde van het seizoen nemen we samen een beslissing. Het is niet uitgesloten dat Seedorf doorgaat als coach, als we er samen uit kunnen komen over wat zijn rol bij de club gaat zijn.''

De onervaren Seedorf volgde begin dit jaar Massimiliano Allegri op, die na tegenvallende resultaten werd ontslagen. Onder de Nederlandse trainer zijn de prestaties wisselvallig. Hierdoor wordt voortdurend gespeculeerd over een afscheid van Seedorf.

In het laatste competitieduel moet AC Milan alle zeilen nog bijzetten om Europees voetbal te bereiken. In San Siro ontvangt de ploeg Sassuolo Calcio. Als Milan deze confrontatie wint is het ook nog afhankelijk van de concurrentie. Torino en Parma mogen in ieder geval niet winnen, willen de Milanezen aanspraak blijven maken op de Europa League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner