19.05.2014 19:19

Heerenveen bevestigt interesse in Veldwijk

Om de selectie te versterken bekijkt sc Heerenveen spits Lars Veldwijk van Excelsior. Deze geruchten deden al de ronde, maar werden maandag bevestigd door Heerenveen-trainer Dwight Lodeweges.

''Die staat op ons lijstje'', zegt Lodeweges op de website van Heerenveen. ''Het is belangrijk dat we goed voorbereid zijn, zodat we meteen toe kunnen slaan als er iemand vertrekt.''

Het is vrijwel zeker dat topscorer Alfred Finnbogason vertrekt. Hij gaat een stap omhoog maken. Veldwijk is bij een vertrek van de IJslander een potentiële opvolger, al hebben de Friezen komend seizoen ook weer de beschikking over Mark Uth. Hij komt terug van een huurperiode bij Heracles Almelo en wil nu voor zijn kans gaan bij Heerenveen.

Lodegewes keek ook al over de grens voor mogelijke versterkingen. ''Ik ben naar Denemarken geweest voor een potentiële nieuwe speler.'' Mogelijk is dat Nicolaj Thomsen van het Deense Aalborg BK. De middenvelder werd in januari door Ekstra Bladet ook al aan een overgang naar Heerenveen gelinkt.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner