20.05.2014 13:48

Van den Ham wil aanblijven bij Dordrecht

Harry van den Ham langs de lijn tijdens FC Dordrecht - Helmond Sport. (28-3-2014)
Harry van den Ham langs de lijn tijdens FC Dordrecht - Helmond Sport. (28-3-2014)

Harry van den Ham promoveerde onlangs met FC Dordrecht naar de Eredivisie. De hoofdtrainer wordt genoemd als mogelijk assistent van Robbie Alflen bij FC Utrecht, maar Van Den Ham ziet Dordrecht als eerste optie.

"We gaan dinsdag om de tafel zitten, maar mijn eerste optie is Dordt", zei Van den Ham maandagavond in voetbaltalkshow FC Rijnmond

"Ik heb zelf geen contact gehad met Utrecht, maar mijn zaakwaarnemer wel. Die heeft trouwens wel meer telefoontjes gehad", reageerde Van den Ham. "Ik was genomineerd als een van de vijf beste trainers uit het betaalde voetbal, dan ga je toch niet als assistent bij FC Utrecht aan de slag, hoe mooi die club ook is."

Afgelopen zondag promoveerde Dordrecht naar de Eredivisie door een tweeluik van Sparta Rotterdam te winnen. "Het was een mooie manier om te promoveren. Het was spannend tot de laatste seconde en we misten nog een penalty ook. Dat was wel een domper, want anders hadden we het feestelijk uit kunnen spelen. Nu bleef het spannend en moet je nog oppassen dat de bal niet vekeerd valt", blikte Van den Ham terug.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner