20.05.2014 20:25

Milan wil Kaká, Rami en Taraabt behouden

Kaká
Kaká

Om in het volgende seizoen wel te gaan voor Europees voetbal is AC Milan al druk bezig met de selectie. Daarvoor wil het de spelers Kaká, Adil Rami en Adel Taraabt behouden.

Kaká mag vertrekken bij AC Milan, omdat de Italianen geen Europees voetbal wisten te halen dit seizoen. AC Milan eindigde op een teleurstellende achtste plek, één punt achter de plek die recht geeft op de voorronde van de Europa League. "Kaká blijft in Milaan. De kans op een langer verblijf is 99 procent", vertelt vice-president Adriano Galliani op de website van de Italianen.

Naast de Braziliaanse spelmaker wil AC Milan ook de huurlingen Rami en Taraabt vastleggen. Rami kwam over van Valencia, nadat de centrale verdediger zich onmogelijk maakte bij de Spaanse club. "Ik heb gesproken met Rami en heb hem geïnformeerd dat we hem willen kopen. We gaan onderhandelen in de wetenschap dat hij wil blijven. Hopelijk komt alles in orde."

Taraabt wordt gehuurd van Queens Park Rangers, maar lijkt zich dus ook op te mogen maken voor een langer verblijf in Milaan. "We hebben tot 31 mei om te beslissen", aldus Galliani.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner