23.05.2014 16:24

Heracles presenteert vier nieuwelingen

Fahd Aktaou in het shirt van SC Heerenveen.
Fahd Aktaou in het shirt van SC Heerenveen.

In één dag heeft Heracles Almelo vier nieuwe spelers weten vast te leggen. Wout Weghorst, Menno Heerkes, Mark Engberink en Fahd Aktaou maken de overstap naar het Almelose Polman stadion.

"We zijn blij met deze jonge spelers," licht algemeen directeur Nico-Jan Hoogma toe op de website van de Almelose club. "Heracles Almelo is een club die staat voor het ontwikkelen van jonge spelers. In dat licht moet de komst van deze nieuwelingen ook gezien worden. Jonge spelers proberen we zoveel mogelijk uit de regio te halen. We werken hier met één selectie waar we twee elftallen mee bemannen. Ze krijgen de tijd om aan te pikken bij het niveau.”

Weghorst komt over van FC Emmen en scoorde afgelopen seizoen elf keer in 34 wedstrijden. Verdedigende middenvelder Menno Heerkes, zoon van oud-trainer Gert Heerkes, maakt de oversteek vanaf SC Heerenveen. Linksback Fahd Aktaou komt over van Almere City, dat hem afgelopen seizoen huurde van SC Heerenveen, en Mark Engberink stapt over vanaf de selectie van Jong Twente.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner