25.05.2014 17:37

Antonia bevestigt gesprekken met Groningen

De flamboyante vleugelaanvaller was het afgelopen seizoen erg waardevol voor Go Ahead Eagles. (25-05-2014)
De flamboyante vleugelaanvaller was het afgelopen seizoen erg waardevol voor Go Ahead Eagles. (25-05-2014)

De kans wordt steeds groter dat Jarchinio Antonia volgend seizoen in het shirt van FC Groningen speelt. Volgens het Algemeen Dagblad zou de buitenspeler op het punt staan om de overstap van Go Ahead Eagles naar de Groningers te maken. De 23-jarige vleugelaanvaller kan voor een gelimiteerde transfersom worden opgehaald uit Deventer.

Antonia bevestigt dat hij heeft gesproken met de Trots van het Noorden, maar ontkent dat hij en de club akkoord zijn. “Ik heb wel met Groningen gesproken. Al voordat ze Europees voetbal haalden, hebben we het gehad over de club, het stadion en de stad. Het financiële gedeelte is daarbij niet ter sprake gekomen en tot op heden heb ik nog steeds geen voorstel ontvangen van Groningen”, vertelt Antonia, die het afgelopen seizoen goed was voor negen doelpunten en zes assists.

Bij Go Ahead Eagles, dat een uitstekend Eredivisie-seizoen achter de rug heeft, dreigt een leegloop. De Deventenaren raakten eerder al de transfervrije Stephan Andersen, Erik Falkenburg en Xander Houtkoop kwijt. Huurlingen Doke Schmidt (sc Heerenveen) en Ridgeciano Haps (AZ) keren terug bij hun werkgever.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner