02.06.2014 11:30

Rieks aast op vertrek uit Nijmegen

De kans is klein dat Søren Rieks komend seizoen nog bij NEC Nijmegen speelt. De Deen aast op een vertrek bij het uit de Eredivisie gedegradeerde NEC.

Gulli Tomasson, zaakwaarnemer van Rieks, heeft in gesprek met Tipsbladet laten weten dat hij contract heeft gehad met Brøndby IF. Concreet zijn de Denen nog niet geworden. "We hebben met vele clubs in Nederland en elders gesproken, maar er is niets concreet", zegt Tomasson. "In Nijmegen wordt hard gewerkt om zaken binnen de club op een rijtje te krijgen na de degradatie. Het is nog steeds onduidelijk wie de club er weer bovenop moet helpen."

"Alle bestuurders zijn op vakantie. Zelfs de mensen die niet op vakantie zouden gaan. Het bestuur is bezig met het leggen van een grote puzzel. Ze moeten uitzoeken van wie ze af willen en wat die spelers moeten opleveren. Iedereen zit te wachten op NEC, we verwachten nog steeds dat we deze week meer duidelijkheid krijgen", zegt Tomasson. Rieks heeft nog een contract tot 2015, maar een vertrek lijkt voor de hand te liggen. "Het was niet zijn plan, maar na de degradatie is het een no-brainer dat hij iets anders moet vinden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner