12.06.2014 16:45

Bouy wil speelminuten maken

Ouasim Bouy wil komend seizoen speelminuten maken. De middenvelder van Juventus heeft aangegeven minimaal dertig wedstrijden te willen spelen volgend jaar.

"Intern heb ik aangegeven dat ik dertig wedstrijden moet spelen", zegt Bouy in gesprek met Voetbal International. "Momenteel kijken we wat de beste oplossing is. Mijn zaakwaarnemer, Mino Raiola, heeft inmiddels al een keer met de clubleiding gesproken. Ik wacht het rustig af."

"Maar het zal vooral afhangen of er bij Juventus veel in de selectie gaat veranderen", vervolgt de middenvelder. "Als ik vertrek zal het op huurbasis zijn. Van een verkoop is geen sprake, in januari heeft Juve mijn contract nog verlengd", aldus Bouy, die het afgelopen half jaar op huurbasis voor Hambuger SV speelde. Dat werd echter geen groots succes

"'Ik en Ola John waren gekomen op voorspraak van Bert van Marwijk", blikt hij terug. "Onder hem speelden wij ook alles bij HSV. Maar na zijn ontslag veranderde alles; de nieuwe trainer Mirko Slomka koos vanaf de eerste wedstrijd voor andere jongens. Een heel vervelende situatie. Dat had niemand zien aankomen, ook Juventus niet. Uiteindelijk zijn we ons op de trainingen vol blijven inzetten. Maar in het nieuwe seizoen wil ik wekelijks spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner