19.06.2014 12:30

Update: Reimerink definitief terug naar Eagles

Jules Reimerink (l.) is eerder bij de bal dan Paul Gladon (r.). (11-05-2014)
Jules Reimerink (l.) is eerder bij de bal dan Paul Gladon (r.). (11-05-2014)

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Jules Reimerink van VVV-Venlo. De vleugelaanvaller tekent volgens Voetbal International een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar.

Reimerink speelde al eens een anderhalf seizoen voor The Eagles. Vanaf januari 2009 tot de zomer van 2010 maakte Reimerink indruk in Deventer, waardoor hij een transfer naar Energie Cottbus verdiende. In Duitsland werd Reimerink geen succes en ook bij VVV kon hij geen potten breken.

De 24-jarige Reimerink is een jeugdproduct van FC Twente, maar haalde in Enschede nooit het eerste elftal. Reimerink is na Mickey van der Hart, Sven Nieuwpoort, Robin van der Meer, Peter van Ooijen en Nick de Bondt alweer de zesde versterking voor het komende seizoen. 

Update: 19-06-2014: 12:30:00

Go Ahead Eagles heeft het aantrekken van Reimerink via de officiële kanalen aangekondigd. De vleugelaanvaller is blij met zijn terugkeer op het oude nest. "Bij Go Ahead zal de doelstelling weer handhaving zijn en als het zo gaat als vorig seizoen kun je de lat wellicht tussentijds hoger leggen. Voor mezelf wil ik zoveel mogelijk spelen en zo belangrijk mogelijk zijn voor het team. Ik heb daar enorm zin in", aldus Reimerink op de clubwebsite.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner