11.07.2014 16:09

Definitief: Meleg op huurbasis naar SC Cambuur

Dejan Meleg speelt komend seizoen op huurbasis voor SC Cambuur. Dat meldt Mike Verweij, verslaggever van De Telegraaf, donderdag via Twitter. 

Volgens de verslaggever zijn de clubs akkoord en zal de speler vrijdag naar Friesland afreizen. Meleg is de een 19-jarige Servische aanvaller die nog niet heeft gedebuteerd voor het eerste van Ajax.

De aanvaller kwam in januari 2013 over van Vojvodina. Het afgelopen seizoen speelde hij zijn wedstrijden voor Jong Ajax. De Serviër scoorde twaalf doelpunten in 27 duels in de Jupiler League. Vorig seizoen huurde Cambuur ook al een aanvaller van Ajax. Destijds liet Jody Lukoki een prima indruk achter in Leeuwarden.

Update, 11-7-2014 (9.10 uur):

De verhuurperiode van Dejan Meleg naar SC Cambuur is nog lang niet zeker. Donderdag werd dit nieuws de wereld in geslingerd, maar de technisch directeur van de Friezen heeft het transfernieuws inmiddels ontkent. 

"Het kan net zo goed zijn dat hij voor een andere club kiest", merkt Marcel Keizer op. "Maar we zijn wel op zoek naar een dergelijke aanvallende versterking", zegt de beleidsbepaler in gesprek met Omrop Fryslân. Qua andere clubs lijkt FC Groningen de grootste concurrent van SC Cambuur. Zij mogen nog een speler huren naar aanleiding van een constructie in de transfer van Richairo Živković.

Update, 11-7-2014 (16.06 uur)

Een lange tijd was er nog onzekerheid over, maar de tijdelijke overgang van Dejan Meleg naar SC Cambuur is definitief. Het komende seizoen is Meleg te bewonderen in het shirt van de Friezen. Marcel Keizer is blij met de komst van de jongeling. "Dejan is een jonge, talentvolle voetballer, die nog veel kan groeien en bovendien heel gretig is. Daarbij wilde hij ook graag voor SC Cambuur voetballen en kan hij zowel als aanvallende middenvelder en linksbuiten uit de voeten. Kortom een speler waar we veel plezier aan kunnen beleven", aldus de technisch directeur op de website van de club.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner