21.07.2014 18:35

Kroos: "Was toe aan verandering"

Toni Kroos is erg gelukkig nu hij definitief speler is van Real Madrid. De middenvelder, die onlangs het WK won met Duitsland, erkent dat het winnen van het WK hem de doorslag gaf om bij Real te tekenen.

"Ik was toe aan verandering. Het winnen van het WK gaf me het laatste zetje", aldus Kroos tegenover de Duitse voetbalbond (DFB). "De gesprekken over een nieuw contract bij Bayern München liepen moeizaam. Er was interesse van meerdere partijen, inclusief een aantal van de beste clubs ter wereld", weet de middenvelder, die ook interesse genoot van onder meer Manchester United.

"Het is een ontzettend grote uitdaging voor me bij Real Madrid. Iedereen kent deze club. Ik heb veel goede verhalen gehoord van Jupp Heynckes, die daar ooit eens werkte. Ik heb veel aan hem te danken", aldus Kroos, die trots terugkijkt op zijn tijd bij Bayern. "Ik heb bij een van de grootste clubs ter wereld gespeeld, was basisspeler bij verschillende trainers en heb in de belangrijkste wedstrijden gespeeld. Bovendien is de club altijd goed voor mij geweest."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner