28.07.2014 15:19

Chileense spits van Brugge is kritiek zat

Nicolás Castillo
Nicolás Castillo

Nicolás Castillo werd de afgelopen winter door Club Brugge binnengehaald als de Chileense Zlatan Ibrahimović. Die reputatie kon hij in het eerste half jaar echter nog niet waarmaken.

De Chileen scoorde vorig seizoen in slechts twee keer in twaalf duels en dat kwam hem op flink wat kritiek te staan. Tijdens het eerste competitieduel van Club Brugge met Waasland-Beveren was Castillo meteen trefzeker. "Blij met mijn goal? Ja, die deed deugd. Of ik aan mezelf getwijfeld heb? Nee. Natuurlijk wilde ik in de voorbereiding meer scoren, maar tijdens die wedstrijden moet je gewoon hard werken om klaar te zijn voor het seizoen. Ik heb getoond dat ik er sta", vertelt Castillo aan Het Nieuwsblad

Na de treffer legde Castillo zijn vinger voor zijn mond. "Ja, dat gebaar was gericht aan de mensen die kritiek op me hebben en die niet weten waarover ze praten", vervolgt de spits zijn verhaal. Carlos Bacca had bij Club Brugge ook een tijdje nodig om gewend te raken aan het Belgische voetbal. Inmiddels speelt Bacca voor Sevilla en maakt hij het ene na het andere doelpunt. Castillo wil niets weten van die vergelijking. "Ik praat niet over Bacca."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner