29.07.2014 16:17

Update: Fulham bevestigt vertrek Dejagah

Ashkan Dejagah kan zijn carrière vervolgen in de Qatar Stars League. De vleugelaanvaller van Fulham kan volgens Sky Sports een contract bij Al-Arabi ondertekenen. 

De international van Iran degradeerde het afgelopen seizoen met Fulham uit de Premier League. De vleugelaanvaller was één van de weinige lichtpuntjes bij de Londense club, maar Dejagah kon degradatie niet eigenhandig voorkomen. 

Dejagah was onlangs met Iran actief op het WK in Brazilië. Iran speelde drie wedstrijden op het WK, maar Dejagah kon niet imponeren. In Qatar ligt er een contract voor vier seizoenen klaar. Volgens het Britse medium heeft Dejagah al een aantal gesprekken gehad met de trainer van Al-Arabi, Dan Petrescu. De clubs moeten wel nog tot een akkoord komen.

Update: 29-07-2014: 16:17:00:

Fulham bevestigt via de officiële kanalen het vertrek van Dejagah. "We wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club Al-Arabi", zegt de club in een statement op de website. Fulham doet geen uitspraken over de hoogte van de transfersom. Dejagah heeft volgens de Londense club een contract voor twee seizoenen getekend. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner