14.08.2014 12:05

Update: Verhoek niet te dik

Wesley Verhoek moet de oefenwedstrijd Feyenoord - Real Sociedad staken wegens een blessure. (23-7-2014)
Wesley Verhoek moet de oefenwedstrijd Feyenoord - Real Sociedad staken wegens een blessure. (23-7-2014)

Wesley Verhoek heeft zichzelf geen goede dienst bewezen. De vleugelaanvaller keerde volgens RTV Rijnmond-presentator Frank Vijg vijf kilo te zwaar terug van vakantie.

De buitenspeler kreeg tijdens de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen Beşiktaş nog een basisplaats. Een week later moest Verhoek het doen met een plek op de tribune. Afgelopen zondag tegen ADO Den Haag zat Verhoek negentig minuten op de bank.

Verhoek, wiens contract nog twee jaar doorloopt, mag vertrekken van Feyenoord. De Rotterdammers zoeken een oplossing voor het trio Ruud Vormer, John Goossens en Verhoek. Bij laatstgenoemde kan diens overgewicht wel eens de bekende druppel zijn geweest. Feyenoord ruilde in de zomer van 2012 Jerson Cabral voor Verhoek, maar de Hagenaar kon nooit overtuigen in Rotterdam-Zuid.

Update: 14-08-2014: 12:05:00:

Volgens Pro Football International is berichtgeving rondom Verhoek onjuist. "Wij wensen te benadrukken dat dit complete onzin is en dat alle officiële onderzoeken van Feyenoord hebben uitgewezen dat Wesley Verhoek geen enkel overgewicht heeft of heeft gehad. De onderzoeken hebben ook uitgewezen dat Wesley Verhoek vanaf de eerste trainingsdag tot en met heden zelfs onder de vereiste percentages zit.
Wij betreuren het ten zeerste dat de speler Wesley Verhoek door dit soort onwaarheden onnodig wordt beschadigd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner