18.08.2014 09:50

Feyenoord wil af van Goossens

John Goossens in actie tijdens NAC Breda - Feyenoord. (16-2-2014)
John Goossens in actie tijdens NAC Breda - Feyenoord. (16-2-2014)

John Goossens heeft definitief te horen gekregen dat hij Feyenoord mag verlaten. De aanvaller annex middenvelder vertrok in de zomer van 2012 naar Rotterdam-Zuid, maar brak nooit door.

De afgelopen twee jaar was de rol van Goossens miniem. "En het ziet er voor zijn derde jaar naar uit dat het zo blijft. John heeft een gesprek met Fred Rutten gehad, waarin onze breed gedragen mening is geventileerd. Dan is het beter om in de twee weken dat de transfermarkt nog open is, een oplossing te zoeken. Als hij blijft, is het ook oké, dan respecteren we zijn contract", aldus technisch directeur Martin van Geel tegenover De Telegraaf.

Wesley Verhoek en Ruud Vormer zaten in hetzelfde schuitje. Verhoek zal hoogstwaarschijnlijk ook mogen vertrekken, terwijl er voor Vormer nog hoop is. De middenvelder kan rekenen op een basisplaats bij afwezigheid van Jordy Clasie. Afgelopen weekend speelde Clasie niet wegens een hamstringblessure. De toekomst van Verhoek en Goossens bij Feyenoord zien er echter niet rooskleurig uit.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner