29.12.2014 16:02

Update: 'Liverpool komt terug voor Lavezzi'

Liverpool is nog niet klaar op de transfermarkt. De Engelsen willen voor de transferdeadline nog een aanvaller aan de selectie toevoegen. Ezequiel Lavezzi wordt genoemd als mogelijke versterking.

Volgens L'Équipe is de Argentijnse aanvaller een serieuze optie voor 'The Reds'. Lavezzi dreigt bij Paris Saint-Germain buiten de boot te vallen, mocht Ángel Di María daadwerkelijk naar Parijs vertrekken. Liverpool is na het vertrek van Luis Suárez naar FC Barcelona zoekende naar een nieuwe aanvalsleider.

Onlangs trok Liverpool wel Rickie Lambert van Southampton aan. De Engelsman wordt echter vooral gezien als 'pinchhitter'. Overigens deed Liverpool ook al navraag bij AS Monaco. Liverpool is geïnteresseerd in Radamel Falcao, maar de Colombiaan lijkt onhaalbaar.

Update: 29-12-2014 16:02:

Afgelopen zomer was Liverpool al geïnteresseerd in Lavezzi, maar destijds kwam het niet van een transfer. Daar zou aankomende maand wel eens verandering in kunnen komen. Volgens La Gazzetta dello Sport komen de Engelsen in januari terug voor de aanvaller van Paris Saint-Germain. Lavezzi kan in de Franse hoofdstad niet rekenen op een vaste basisplaats, waardoor een transfer niet ondenkbaar is. De Argentijn stond onlangs ook al in de belangstelling van Internazionale. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner