20.08.2014 09:52

Slagveer maakt zich niet druk om concurrentie

Luciano Slagveer (r.) wint een duel van Tonny Vilhena (l.) tijdens Feyenoord - sc Heerenveen. (15-8-2014)
Luciano Slagveer (r.) wint een duel van Tonny Vilhena (l.) tijdens Feyenoord - sc Heerenveen. (15-8-2014)

Onlangs vertrok Bilal Başaçikoğlu naar Feyenoord waardoor Luciano Slagveer in de basis staat bij sc Heerenveen. De buitenspeler heeft zelf niet het idee dat hij alleen een basisplek heeft wegens het vertrek van Başaçikoğlu.

"Ik heb een goede voorbereiding achter de rug, kreeg veel speelminuten en maakte de meeste doelpunten. Ik heb me laten zien en heb niet het gevoel dat ik alleen maar speel omdat Bilal is vertrokken", vertelt de vleugelaanvaller op de clubwebsite van sc Heerenveen.

In Sam Larsson kwam er een nieuwe aanvaller naar Heerenveen. Slagveer maakt zich echter niet druk om een beetje concurrentie. "Daar maak ik me niet druk over. Ik moet laten zien wat ik in huis heb. Als ik de lijn van Feyenoord door weet te trekken, durf ik de concurrentie wel aan."

Tegen Feyenoord speelde Slagveer een prima wedstrijd. Tijdens het duel met FC Dordrecht ging het stroef. "Tegen Dordrecht was het niet goed. Het grote verschil lag niet alleen aan mij, maar ook het team. We speelden te snel diep, leden vaak balverlies dan loop je jezelf kapot. Tegen Feyenoord hielden we de bal in de ploeg en had ik meer energie over voor mijn aanvallende acties."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner