26.08.2014 21:03

Koolhof vooralsnog niet bezig met vertrek

Dean Koolhof kijkt om zich heen tijdens De Graafschap - Almere City. (16-8-2014)
Dean Koolhof kijkt om zich heen tijdens De Graafschap - Almere City. (16-8-2014)

De transfermarkt is nog een kleine week geopend. De clubs uit de Jupiler League zijn daardoor als de dood dat ze hun sterkhouders zullen kwijtraken. De Graafschap hoeft vooralsnog een vertrek van Dean Koolhof niet te vrezen.

"Ik heb niks gehoord van een club die mij zou nu willen hebben. Ik wil mezelf verder ontwikkelen en vooral minuten maken", vertelt de aanvallende middenvelder van De Graafschap aan Omroep Gelderland. Wat niet is kan echter nog komen. "Het klopt dat dat niet altijd wat zegt in het voetbal. Het zou dus altijd kunnen. Maar inderdaad, ik heb net bijgetekend hier."

Maandagavond kwam De Graafschap niet langs RKC Waalwijk. Het werd 1-1 op De Vijverberg. "We deden onszelf tekort tegen RKC. Sommige kansen moet je echt maken, maar we waren ook ongelukkig in de afronding. Ik vind ook zeker dat we mensen hebben die kunnen scoren. Alleen de laatste pass moet echt goed zijn. Dan kunnen ze er ook zomaar invliegen."

"Het publiek ging er direct achter staan. Dat geeft ons ook energie om vol door te gaan. Ze willen hier dat we er met zijn allen op kletsen. Ik denk dat we beter waren en hadden moeten winnen. Wat dat betreft hadden we uit de eerste vier wedstrijden wel meer punten moeten pakken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner