01.09.2014 18:16

Update: 'Ook FC Twente achter Miyaichi aan'

Ryo Miyaichi is bezig met een warming-up tijdens Newcastle United - Arsenal. (29-12-2013)
Ryo Miyaichi is bezig met een warming-up tijdens Newcastle United - Arsenal. (29-12-2013)

Technisch directeur Martin van Geel liet na het aantrekken van Karim El Ahmadi en Kenneth Vermeer weten dat Feyenoord klaar is op de transfermarkt. Wellicht komt er toch nog een speler bij.

Volgens Jeremy Wilson, journalist van The Daily Telegraph, staat de Japanner Ryo Miyaichi voor een terugkeer naar Feyenoord. De vleugelaanvaller speelde al eens een half jaar op huurbasis voor Feyenoord. Miyaichi, die door de supporters liefkozend Ryodinho werd genoemd, was een groot succes bij Feyenoord, maar kwam bij Arsenal maar niet uit de verf.

Miyaichi speelde in het half jaar voor Feyenoord twaalf competitieduels, daarin wist hij driemaal te scoren. Inmiddels heeft de Japanner er drie seizoenen bij Arsenal opzitten. De aanvaller speelde slechts 28 officiële duels in het shirt van Arsenal en scoorde bovendien maar één keer voor 'The Gunners'.

Update: 01-09-2014: 18:16

Niet alleen Feyenoord, maar ook FC Twente wil Rio Miyaichi terug naar de Eredivisie halen. Dit meldt Matt Barlow van de Daily Mail via Twitter.

De Tukkers raakten eerder deze transferperiode twee buitenspelers kwijt. Dušan Tadić vertrok naar het Engelse Southampton, terwijl Quincy Promes zijn geluk inmiddels beproeft in Rusland bij Dinamo Moskou.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner