03.09.2014 11:38

Gudelj: "Zaak om iedereen fit te houden"

Nebojsa Gudelj kijkt geconcentreerd naar het spel van zijn team, NAC Breda, tijdens het duel met PEC Zwolle. (31-08-2014)
Nebojsa Gudelj kijkt geconcentreerd naar het spel van zijn team, NAC Breda, tijdens het duel met PEC Zwolle. (31-08-2014)

Het was opvallend stil in Breda tijdens de laatste dagen van de transferperiode. Op Vinnie Vermeer (amateurbasis) na trok niemand de afgelopen dagen naar NAC Breda, waardoor trainer Nebojsa Gudelj nu precies weet met welke selectie hij het tot de winterstop moet stellen.

"We zullen in principe pas in januari weer zaken gaan doen", laat Gudelj aan BN De Stem weten. "Het kost namelijk veel tijd om een nieuwe speler in te passen die zonder club zit. Zo iemand heeft twee tot drie maanden nodig om wedstrijdfit te worden, omdat hij de hele voorbereiding alleen heeft afgewerkt. Dan heb je toch een achterstand."

Bij NAC Breda hoopte men zich nog te versterken met een verdediger en een aanvaller, maar de gewenste versterkingen bleven uit. "Het is voor ons nu zaak om iedereen fit te houden, omdat het team minder breed is ten opzichte van vorig seizoen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner