12.09.2014 11:59

Meleg: "Cambuur is een warme club"

Dejan Meleg (r.) springt iets hoger dan Kevin Jansen (l.) en wint het kopduel. (30-08-2014)
Dejan Meleg (r.) springt iets hoger dan Kevin Jansen (l.) en wint het kopduel. (30-08-2014)

Dejan Meleg was dinsdag weer even terug op De Toekomst. De Serviër, die dit seizoen door Ajax wordt verhuurd aan SC Cambuur, speelde met zijn tijdelijke werkgever een geheime oefenwedstrijd tegen een combinatieteam van Ajax en Jong Ajax. Het duel eindigde in 1-1.

Voor de camera's van AjaxTV laat de negentienjarige Meleg zijn licht schijnen over zijn eerste maanden in Leeuwarden. "Toen ik voor het eerst naar Leeuwarden ging, verwachtte ik dat het een kleine stad zou zijn. Als je uit zo'n grote stad komt, dan verwacht je daar niet veel van. Maar ik werd positief verrast. De mensen zijn aardig, ze helpen je graag. Het voelt al als familie. Bovendien is Cambuur een warme club, net als Ajax. Daar hou ik van."

Meleg was blij toen hij hoorde dat Cambuur een oefenwedstrijd zou spelen tegen Ajax. "Op de weg hiernaartoe keek ik er al naar uit om tegen Ajax te spelen. Het is leuk om iedereen hier weer te zien. Dat was alweer een paar maanden geleden. Ik was blij dat ik de leden van de staf en de andere mensen bij Ajax weer even kon zien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner