23.09.2014 13:50

Update: Mulder keept toch niet in de beker

Erwin Mulder in actie tijdens FC Utrecht - Feyenoord. (19-01-2014)
Erwin Mulder in actie tijdens FC Utrecht - Feyenoord. (19-01-2014)

Erwin Mulder mag bij de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles onder de lat van Feyenoord staan. De doelman, die na de komst van Kenneth Vermeer tweede keeper werd, krijgt van trainer Fred Rutten de voorkeur boven Vermeer.

Mulder zal ook tijdens de andere bekerwedstrijden hoogstwaarschijnlijk keepen. Hiermee volgt Feyenoord het voorbeeld van onder meer Ajax. Daar mocht Vermeer vorig seizoen, als tweede doelman achter Jasper Cillessen, zijn kans pakken in het KNVB-bekertoernooi.

Zijn laatste officiële wedstrijd voor Feyenoord speelde Mulder uit bij FC Twente (0-0). Kort daarna trokken de Rotterdammers Vermeer aan, waardoor Mulder naar de bank schoof. Vermeer speelde inmiddels drie keer voor Feyenoord, maar wist tegen Willem II (1-2), Sevilla (2-0) en Ajax (0-1) niet te winnen.

Update: 23-09-2014: 13:50:

Erwin Mulder zal toch niet onder de lat staan als Feyenoord het in de tweede ronde van de KNVB Beker opneemt tegen Go Ahead Eagles. Kenneth Vermeer verdedigt het doel, zo bevestigde Fred Rutten op de persconferentie van Feyenoord.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner