24.09.2014 09:09

Overgoor: "Denk dat Feyenoord te pakken is"

Sjoerd Overgoor kan tijdens het competitieduel Go Ahead Eagles - Willem II juichen. (29-08-2014)
Sjoerd Overgoor kan tijdens het competitieduel Go Ahead Eagles - Willem II juichen. (29-08-2014)

Woensdagavond neemt Go Ahead Eagles het in eigen huis op tegen Feyenoord. Op het spel staat een plek in de derde ronde van de KNVB beker. Sjoerd Overgoor heeft geloof in een goede afloop.

Woensdagavond is De Adelaarshorst niet uitverkocht. Komend weekend spelen 'The Eagles' wederom tegen Feyenoord, daar is echter geen kaartje meer voor te krijgen. Overgoor begrijpt dat wel. "De nieuwigheid is er een beetje af", vertelt Overgoor, die op het veld merkt dat clubs meer rekening houden met de Deventenaren. "Toen stelden veel clubs zich niet echt op ons in. Nu doen ze dat wel. Er wordt meer van ons verwacht. En dat is ook terecht, vind ik."

"Het is best wel bizar dat we in één week twee keer tegen Feyenoord spelen. En als iedereen zou mogen kiezen welke wedstrijd we zouden winnen, zou iedereen voor de competitiewedstrijd kiezen. Dat betekent niet dat we het in de beker rustig aan doen. We gaan volle bak. Die wedstrijd van zaterdag is voor latere zorg", aldus de middenvelder tegenover De Telegraaf.

De middenvelder heeft veel vertrouwen in een goede afloop. "Ik denk dat Feyenoord te pakken is. Tegen Ajax speelden ze wel heel goed, maar dat was in eigen huis én tegen de aartsrivaal. Dan komen er andere krachten los dan wanneer ze hier in de Adelaarshorst spelen. Ik weet zeker dat er vanavond kansen liggen voor ons."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner