24.09.2014 11:11

Wilkshire wil goed beginnen in de beker

Woensdagavond neemt Feyenoord in de KNVB beker op tegen Go Ahead Eagles. Luke Wilkshire, die niet helemaal fit is, weet weinig van 'The Eagles' maar hoopt op een overwinning.

"Ik weet persoonlijk niet veel van Go Ahead Eagles, maar ik heb gehoord dat ze vooral thuis moeilijk te verslaan zijn. Het zal een moeilijke wedstrijd worden. De beker is altijd speciaal en het zou mooi zijn om daarin goed te beginnen. Ik denk dat we het best goed zouden kunnen doen in het toernooi", vertelt de verdediger aan RTV Rijnmond.

De druk is groot in Rotterdam-Zuid. "Er is altijd druk in het voetbal. Dat geldt voor de staf, de spelers en de rest van de mensen van de club. Dat is normaal. We hebben nog niet veel punten en dat is teleurstellend. Soms ontbreekt het wat aan geluk, want dat heb je altijd nodig in het voetbal. We werken er hard voor. Het is een lang seizoen en we moeten de dingen die we goed doen blijven doen. Dan moet het goed komen", aldus Wilkshire, die niet helemaal fit is. "Ik ben redelijk fit. Hier en daar heb ik wat pijntjes, maar met een paar spuitjes erin gaat het wel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner