01.10.2014 09:38

Cambuur vreest transfervrij vertrek El Makrini

Mohamed El Makrini (m.) ontdoet zich tijdens Excelsior - SC Cambuur van Jeff Stans (l.) en Jordan Botaka (r.). (28-09-2014)
Mohamed El Makrini (m.) ontdoet zich tijdens Excelsior - SC Cambuur van Jeff Stans (l.) en Jordan Botaka (r.). (28-09-2014)

SC Cambuur moet serieus rekening gaan houden met een transfervrij vertrek van Mohamed El Makrini. De middenvelder van de Friezen heeft een aflopend contract en wil pas in januari nadenken over zijn toekomst.

"Hij is aanvoerder, dus dat is vervelend", vertelt technisch manager Marcel Keizer aan De Telegraaf. "Wij moeten op een gegeven moment verder en kunnen niet blijven wachten. Dan moeten we op zoek naar een nieuwe nummer zes.”

Cambuur-trainer Henk de Jong weet wat hem te wachten staat. "Mo is altijd ontzettend loyaal en eerlijk. Hij heeft eerder al gezegd dat hij straks 28 is en misschien nog een mooie stap wil maken." Overigens is El Makrini niet de enige met een aflopend contract. Ook Lucas Bijker, Wout Droste, Michiel Hemmen en Erik Bakker kunnen eventueel transfervrij vertrekken.

"Ik kan die jongens er ook niet allemaal naast zetten, hè. Dan degraderen we straks en krijg ik zelf nog een schop onder mijn kont. Ik zou het wel heel mooi vinden als ze gewoon allemáál verlengen en we er in ieder geval als club nog wat aan over kunnen houden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner