04.10.2014 20:03

Barça in twee minuten klaar met Rayo

FC Barcelona heeft zaterdag zonder al te veel energie te verspelen gewonnen bij Rayo Vallecano. De koploper in de Primera División zegevierde met 2-0 bij de middenmoter uit Madrid. Sterspeler Lionel Messi opende na 35 minuten de score. Een minuut later bepaalde Neymar, de andere vedette, de eindstand.

Barcelona kon het rustig aan doen in Madrid. Toen Jorge Morcillo van Rayo in de tweede helft zijn tweede gele kaart kreeg was het verzet van de thuisclub helemaal gebroken. Javier Aquino zorgde er met zijn tweede gele kaart in blessuretijd voor dat Rayo het duel met negen man eindigde.

Barça nam door de zege de koppositie weer over van Valencia. De ploeg uit de Sinaasappelstad was eerder op zaterdag met 3-1 te sterk voor Atlético Madrid.