05.10.2014 16:50

Dramatisch verlies Standard Luik

Middenmoter Standard Luik heeft zich zondag in de Belgische competitie niet kunnen herstellen van de nederlaag drie dagen eerder bij Feyenoord in de Europa League (2-1). De ploeg van de geplaagde trainer Guy Luzon ging bij subtopper Club Brugge met 3-0 onderuit en incasseerde ook nog eens twee rode kaarten. Timmy Simons (twee benutte strafschoppen) en Nicolas Castillo brachten de treffers op hun naam.

Bij de thuisploeg keerde Ruud Vormer (ex-Feyenoord) na de rust niet terug. Oud-Ajacied Eyong Enoh maakte een dramatisch debuut voor de ploeg uit Luik. Hij moest al in de elfde minuut vertrekken na een rode kaart. Ook aanvaller Jeff Louis uit Haïti werd, in de negentigste, uit het veld gestuurd bij de bezoekers.