05.10.2014 20:21

Juventus wint topper in Serie A

Juventus heeft zondagavond in de Serie A de topper tegen AS Roma gewonnen. De titelverdediger zegevierde in Turijn met 3-2. De winnende treffer kwam in de 86e minuut op naam van verdediger Leonardo Bonucci. Bij de rust was de stand nog in evenwicht (2-2).

Voor de thuisploeg benutte Carlos Tévez in de eerste helft twee keer een strafschop (1-0 en 2-2). Ook Francesco Totti kwam tot scoren van elf meter (1-1). Juan Iturbe bracht de andere treffer van AS Roma op zijn naam. Bij de bezoekers bleef Urby Emanuelson op de bank.

Invaller Alvaro Morata van Juventus en Konstantinos Manolas van AS Roma werden in de voorlaatste minuut van het veld gestuurd na het uitdelen van een kopstoot.

Met achttien punten uit zes wedstrijden is Juventus nu de enige ploeg in de Serie A zonder puntenverlies. AS Roma bleef na de eerste nederlaag op vijftien punten staan.