09.10.2014 14:49

Herstellende Avdić wacht strijd met Weghorst

Denni Avdić kan juichen nadat hij tijdens het competitieduel Excelsior - Heracles Almelo heeft gescoord voor laatstgenoemde club. (30-08-2014)
Denni Avdić kan juichen nadat hij tijdens het competitieduel Excelsior - Heracles Almelo heeft gescoord voor laatstgenoemde club. (30-08-2014)

Denni Avdić is op de weg terug bij Heracles Almelo. De Zweed hervat komende week de training en zal hoogstwaarschijnlijk dinsdag zijn rentree maken bij de beloften. 

Als de spits het duel met beloften zonder problemen doorstaat is het goed mogelijk dat hij komende wedstrijd tegen Feyenoord weer bij de selectie zit. De 26-jarige spits werd een maand geleden geopereerd aan een meniscusblessure en is sindsdien zijn plaats in de punt van de aanval kwijtgeraakt aan Wout Weghorst, die komende week met Jong Oranje speelt tegen Jong Portugal.

Het is nog maar de vraag of Avdić zijn plek terugkrijgt, aangezien Weghorst het goed heeft gedaan. "Wout heeft deze uitverkiezing zelf afgedwongen", vertelt Heracles Almelo-trainer John Stegeman aan Voetbal International over de selectie van Weghorst voor Jong Oranje. "Hij moet waken voor overbelasting, maar we hebben hem met plezier laten gaan. Wout traint en speelt met de beste Nederlandse voetballers van zijn generatie. Een betere leerschool is er momenteel niet voor hem."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner